Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Відкритий студентський молодіжний інформаційний форум-2018

04 грудня на базі ЖТЕК КНТЕУ психологічною службою коледжу, за підтримки ППО (голова Поліщук Т.Р.), просвітницьким відділом обласного медичного центру здоров’я та спортивної медицини Житомирської обласної ради спільно з відділенням профілактики та боротьби із ВІЛ/СНІДом КУ «Обласний медичний центр з надання спеціалізованої допомоги хворим на залежності, ВІЛ/СНІД-інфекції та шкірно-венерологічні захворювання» Житомирської обласної ради, Житомирським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, «Клінікою, дружньою до молоді» дитячої поліклініки №1 ЦДМЛ м. Житомира, а також за участі молодіжних громадських, благодійних організацій і фондів «АСЕТ», «Нехай твоє серце б’ється», «Перспектива», «Територія здоров’я, краси та успіху», «Міжнародна Антинаркотична Асоціація», «Аква-Віта», «Місія в Україну», «Тверезий Житомир», «Жіночий інформаційно-консультативний центр», творчої інтелігенції було проведено щорічний відкритий студентський молодіжний інформаційний форум «Медики і громадськість об’єднують зусилля у попередженні ВІЛ/СНІДу у молодіжному середовищі» до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. Також в рамках заходу було організовано інформаційний соціальний ярмарок, виставку малюнків та конкурс студентських колажів, малюнків, санбюлетенів на тему профілактики ВІЛ/СНІДу серед студентської молоді. Зранку всі бажаючі могли пройти безкоштовно анонімно експрес-тестування швидкими тестами на ВІЛ, щоб бути впевненому у стані свого здоров’я. Крім того, було організовано акцію «Червону стрічку носять небайдужі».

Даний захід став прикладом для студентської молоді ведення здорового способу життя без вживання енергетичних напоїв, алкогольної, тютюнової та наркотичної залежності; занять мистецтвом, творчістю, спортом, навчанням.

Адміністрація коледжу висловлює подяку всім, хто долучився до проведення даного заходу та сподівається на подальшу плідну співпрацю.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.