Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Виїзне практичне заняття у Головному управлінні статистики Житомирської області

Виїзне практичне заняття у Головному управлінні статистики Житомирської області. 19 листопада студенти ЖТЕК групи ФК-3, разом з викладачем циклу економічних дисциплін Мосієнко О.В., в рамках практичного заняття, відвідали Головне управління статистики Житомирської області. Студенти дізналися про історію виникнення статистики, розвиток статистики в Житомирський області, розглянули та проаналізували основні статистичні показники Житомирщини, а саме: кількість населення, його приріст та гендерний склад, рівень доходів у Житомирі та області, рівень заробітної плати та індекси цін на основні споживчі товари. Студенти відвідали музей статистики, оглянули експозицію застарілої комп’ютерної техніки, касових апаратів, старовинних рахувальних пристроїв та випробували свої навички розрахунку на дерев’янних рахівницях. Студенти весело та з користю провели виїзне практичне заняття.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.