Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Обласне методичне об’єднання викладачів інформатики

21 листада 2018 року на базі Житомирського торговельно-економічного коледжу ЖТЕК відбулось обласне методичне об’єднання викладачів інформатики ВНЗ I-II рівнів акредитації Житомирської області.

Викладачі коледжу поділились своїм досвідом в рамках теми: «Реалізація педагогічної майстерності викладача через впровадження комп’ютерних технологій». З доповіддю виступили: Черниш А.В., Батеньков О.Л. та Вєсєлков Д.Р.

Викладачі Зінченко Г.В. та Бредіхіна І.В. провели фрагмент бінарного заняття з математики та інформатики на тему «Інтеграл та його застосування» з використанням різних форм роботи та програм GRAPH та GRAN-3D. Піонтківська С.Л. показала наскільки важливим є використання ІКТ під час вивчення дисциплін галузі «Туристичне обслуговування» на прикладі фрагменту заняття на тему: «Житомир і Житомирщина: пріоритети туристичної діяльності». Методист коледжу Лисенко Т.В. доповідала по питанню «Впровадження інноваційних комп’ютерних технологій у науково-дослідну роботу викладачів та студентів коледжу», а Бредіхіна І.В. поділилась з колегами досвідом коледжу у проведенні інтернет-конференції.

Закінчилось методичне об’єднання обговоренням та обміном враженнями. Приємно те, що гості відмітили стрімкий розвиток нашого навального закладу та висловили бажання співпрацювати в сфері наукової діяльності.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.