Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Свято молодості, завзяття та оптимізму - День студента-2018

15 листопада, напередодні Міжнародного дня студента, в актовій залі коледжу відбувся святковий концерт. У залі панувала атмосфера нестримних веселощів і позитиву, яку створювали учасники дійства. Безмежне моральне задоволення глядачам принесли наші неповторні вокалісти та артисти – студенти груп ФК-5 (куратор Протасов В.В.), П-6 (куратор Панченко В.С.), естетичне задоволення – студенти групи П-7. Однією з важливих частин концерту був привітальний виступ директора коледжу Губарєва Г.Л. та Голови Студентської ради Мельниченко Ангеліни, які, за сприяння ППО, нагородили грамотами, солодкими призами та флаєрами кращих студентів коледжу за відмінні успіхи у навчанні та активну життєву позицію. За підтримки Студентської ради ЖТЕК КНТЕУ, на святковому концерті на студентів чекав сюрприз – відеопривітання студентства від всього колективу коледжу з нагоди свята.

Феєричною подією став виступ запрошеного гостя Дмитра Мельника і танцювального колективу «Продюсерського центру Ірени Марченко», які здивували глядачів запальними танцями та піснями. Завершальним акордом став виступ Ірени Марченко, засновниці студії розвитку талантів, яка подарувала студентам, які активно беруть участь у художній самодіяльності, квитки в кінотеатр та аквапарк.

Дякуємо нашим талановитим студентам за їхню творчість, ентузіазм і бажання дарувати мистецтво. Бажаємо нових успіхів, творчої наснаги і професійного зростання! Зі святом!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.