Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Результати участі студентів ЖТЕК КНТЕУ в «ІІІ-му Відкритому Житомирському обласному чемпіонаті з кулінарного мистецтва і сервісу

19-20 жовтня відбувся унікальний захід сфери кулінарії та ресторанного сервісу – ІІІ-й відкритий Житомирський обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 3.0» на базі центру оптової торгівлі «МЕТРО».

Уже традиційно студенти відділення ресторанного і туристичного бізнесу беруть активну участь у таких заходах. Так, не є винятком і «Battle Chefs 3.0», де в конкурсній програмі участь узяли 6 наших студентів, ще 3 студентів були активно задіяні в організаційній роботі і відповідально виконували обов’язки стюардів.

То ж наші студенти-конкурсанти в обласному чемпіонаті з кулінарного мистецтва і сервісу здобулт такі результати:

  • Матушинський Дмитро – у категорії АРТ-КЛАС, номінація «Фуд-дизайн – продуктова флористика» виборов 1 місце і нагороджений золотою медаллю;
  • Іваник Аліна – у номінації «Сервіс-клас» посіла 2 місце, нагороджена срібною медаллю;
  • Мельниченко Ангеліна – у номінації «Оригінальна страва з риби та морепродуктів» отримала 2 місце, нагороджена срібною медаллю;
  • Залевська Кароліна - у номінації «Ресторанні десерти» посіла 3 місце, нагороджена бронзовою медаллю;
  • Лозниця Ілля – у номінації «Ресторанні десерти» отримав Диплом за участь;
  • Панасюк Микола – за участь у номінаціях «Сучасна кухня» та «Оригінальна страва з риби та морепродуктів» отримав Диплом за участь.

    Обов’язки стюардів виконували студенти: Котюк Олександр, Муравйов Іван та Рижикова Іванна, роботу яких високо оцінили професійне журі та оргкомітет.

    Від імені адміністрації, викладачів циклової комісії «Технології і організації ресторанного і туристичного бізнесу» та всього викладацького і студентського колективів коледжу вітаємо наших учасників із високими здобутками та бажаємо не зупинятися на досягнутому і нових професійних звершень!!!

    Галерея


    © 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.