Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"
вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович
Результати участі студентів ЖТЕК КНТЕУ в «ІІІ-му Відкритому Житомирському обласному чемпіонаті з кулінарного мистецтва і сервісу
19-20 жовтня відбувся унікальний захід сфери кулінарії та ресторанного сервісу – ІІІ-й відкритий Житомирський обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «Battle Chefs 3.0» на базі центру оптової торгівлі «МЕТРО».
Уже традиційно студенти відділення ресторанного і туристичного бізнесу беруть активну участь у таких заходах. Так, не є винятком і «Battle Chefs 3.0», де в конкурсній програмі участь узяли 6 наших студентів, ще 3 студентів були активно задіяні в організаційній роботі і відповідально виконували обов’язки стюардів.
То ж наші студенти-конкурсанти в обласному чемпіонаті з кулінарного мистецтва і сервісу здобулт такі результати:
Обов’язки стюардів виконували студенти: Котюк Олександр, Муравйов Іван та Рижикова Іванна, роботу яких високо оцінили професійне журі та оргкомітет.
Від імені адміністрації, викладачів циклової комісії «Технології і організації ресторанного і туристичного бізнесу» та всього викладацького і студентського колективів коледжу вітаємо наших учасників із високими здобутками та бажаємо не зупинятися на досягнутому і нових професійних звершень!!!
Галерея
© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.