Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Святкування Дня захисника України

12 жовтня у коледжі відбулися святкові заходи з нагоди Дня захисника України, свята Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва. Зокрема, класними керівниками Мосієнко О.В. та Турською В.В. та групами МД-5, ІДП-6 та П-10 було організовано виставку-інсталяцію «Козацтво в мистецві», чудовий банер «Я – козак», щоб кожен бажаючий міг приміряти на себе образ козака та зробити на згадку про чудовий день світлину. Також на чоловіків коледжу зранку чекали щирі привітання та патріотичні смаколики.

Територія коледжу у цей день перетворилася на справжнє козацьке містечко завдяки керівнику фізичного виховання Ступакову Д.В. та викладачам фізичного виховання, де на присутніх чекали шашки, шахи, страйкбол, шейпінг, спортивний туризм та багато іншого. Але найбільше емоцій викликали козацькі забави, в яких студенти та команда викладачів змагалися у вправності та спритності в перетягуванні канату.

Жіночий колектив коледжу щиро вітає всіх захисників, які виборювали й продовжують виборювати право жити під мирним небом. Зичимо міцного здоров’я та злагоди в сім’ях!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.