Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


День юриста у ЖТЕК КНТЕУ

8 жовтня студенти нашого коледжу відзначали свято – День юриста. З нагоди професійного свята, що традиційно відзначається щорічно, студенти вітали всіх присутніх солодкими подарунками та гарними побажання на цілий день.

Було проведено правознавчу вікторину серед студентів коледжу, які мали змогу дати правильні відповіді на запитання з юридичної тематики і отримати солодкі подарунки.

На завершення свята було проведено правовий квест серед студентів циклової комісії правознавчих дисциплін «Зустріч із законом». На свято були запрошенні представники Головного територіального управління юстиції в Житомирській області, які нагородили майбутніх юристів грамотами за сумлінну працю та викладачів за вагомий внесок у життя студентів.

День юриста об’єднав юристів різних сфер діяльності, які стоять на захисті прав і свобод українців. Ми впевнені, що юристи України й надалі вірно служитимуть інтересам України та її громадян та докладатимуть зусиль задля утвердження на теренах краю ідеалів верховенство права та справедливості.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.