Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Best Cook Fest» 2018

4-6 жовтня 2018 року студенти відділення ресторанного та туристичного бізнесу, спеціальностей «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа» брали участь у Міжнародному конкурсі ресторанних технологій «Best Cook Fest» 2018, що відбувся на базі Київського Національного торговельно-економічного університету. Наші конкурсанти отримали 3 золоті медалі, 2 срібні та 4 бронзові нагороди. Так за участь у номінації «Ресторанний сервіс» студентка Гарбузюк Діана була нагороджена золотою медаллю, Кондратенко Світлана отримала золото в АРТ-класі в номінаціях «Сучасний торт» та «Цукрові квіти», срібло вибороли Залевська Кароліна в номінації «Ресторанний десерт» та Котюк Олександр в номінації «Страва з птиці». Бронзовими нагородами були відзначені: Виговська Марія – номінація «Страва з риби», Матушинський Дмитро – «Страва з м’яса» та Мельниченко Ангеліна – «Сучасна кухня». Також в рамках конкурсу проходив фестиваль Борщу в якому команда коледжу, на чолі з директором Г.Л. Губарєвим, готувала борщ регіональної Житомирської кухні за що отримала диплом ІІІ-го ступеню. Учасниками даного фестивалю були представники більше 30 країн світу, зокрема України, Туреччини, Великої Британії, Греції, Сполучених Штатів Америки, Ісландії, Республіки Кореї, Індії, Пакистану, Узбекистану, Туніса, Сербії, Румунії, Палестини, Македонії, Кіпру, Польщі, Бразилії, Ізраїлю, Хорватії, Словаччини, та ін..


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.