Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Екскурсія студентів-товарознавців до Києва в рамках проведення V Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «Best cook fest»

Cтуденти - товарознавці ЖТЕК КНТЕУ, а також студенти інших спеціальностей, відвідали м. Київ з метою ознайомлення з визначними місцями та історичними пам’ятками столиці та підтримки студентів - технологів на конкурсі. Студенти коледжу були в захваті від краси та величі Києва, багато незабутніх вражень, нових знань та позитивних емоцій подарувала ця подорож. Це і чудова панорама схилів Дніпра, що відкривається з пішохідного мосту, і золоті куполи Києво – Печерської Лаври, Андріївської церкви, Свято – Михайлівського собору, церкви Святого Миколая на воді. Зачарував своїми, інколи навіть містичними, перлинами Андріївський узвіз. Екскурсію доповнювала своїми цікавими та пізнавальними коментарями викладач коледжу Піонтківська С.Л., яка була співорганізатором поїздки. Студенти відмічають, що в черговий раз закохалися в нашу столицю.

Також, студенти були присутні на заходах, що проводилися в КНТЕУ в рамках V Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «Best cook fest» Українського кулінарного союзу, де наші колеги та студенти–технологи брали участь у багатьох номінаціях. Роботи наших учасників зачаровували. Студенти активно підтримували наших учасників та щиро раділи їхнім перемогам.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.