Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


У ЖТЕК КНТЕУ у день народження загиблого учасника АТО поклали квіти до меморіальної дошки

Горить свіча і пам’яті сльоза

Додолу з неї краплями стікає.

Земля ридає, плачуть небеса.

Героїв Україна пам’ятає

Сьогодні, 24 вересня, мав би відсвяткувати своє день народження загиблий учасник АТО Олег Черниш. Аби згадати подвиг свого випускника і ще раз подякувати матері за Героя, студенти за підтримки ППО ЖТЕК КНТЕУ поклали квіти до меморіальної дошки загиблого учасника АТО та вшанували пам’ять хвилиною молитви.

Нагадаємо, що отримавши у серпні 2014 повістку про мобілізацію, Олег не зволікав, одразу зібрався до військкомату і у складі 81-ї окремої аеромобільної бригади у якості снайпера-розвідника був відправлений на передову. 20 січня 2015 року молодший сержант Олег Сергійович Черниш загинув у бою з російськими збройними формуваннями в районі Донецького аеропорту. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) та нагрудним знаком «За оборону Донецького аеропорту» (посмертно).

Низький уклін та людська пошана нашому герою, який ціною неймовірних зусиль дав нам вічний урок незламності духу, героїзму та мужності, який нині гідно продовжують теперішні українські воїни, захищаючи незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.