Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Вітаємо переможців турніру з міні-футболу пам’яті Олега Черниша!

14 вересня на спортивній базі коледжу відбувся турнір з міні-футболу серед дівчат, присвячений пам’яті випускника коледжу Олега Черниша, який загинув виконуючи військовий обов’язок в зоні АТО.

В турнірі взяли участь студентські команди навчальних закладів Києва, Вінниці та Житомира. Окремою окрасою турніру стала товариська зустріч між викладачами ЖТЕК на чолі з директором Губарєвим Г.Л. та збірною командою викладачів Києва на чолі з керівником фізичного виховання КНТЕУ Гамовим В.Г., де з рахунком 3:2 перемогу святкували наші гості.

На турнір були запрошені мати та син Олега Черниша; перший заступник голови Житомирської обласної федерації футболу Ратушинський В.М., який відзначив високий рівень організації турніру та передав командам футбольні м’ячі від Федерації Футболу України; начальник обласного комітету з фізичного виховання і спорту Житомирської області Зорнік В.Р. привітав учасників та вручив подяку за багаторічний внесок у розвиток футболу в Житомирській області директору ЖТЕК КНТЕУ Губарєву Г.Л.

Матчі турніру обслуговувала бригада арбітрів Житомирської Обласної Федерації Футболу на чолі з Чирчиком Олексієм та Тарасюком Віталієм.

Мета нашого футбольного свята – це популяризація жіночого футболу, здорового способу життя серед студентської молоді та підтримка воїнів, які захищають наші кордони.

Організаційний комітет висловлює щиру подяку голові Житомирської обласної федерації футболу Павлюку Р.В., Незалежній профспілці викладачів та студентів ЖТЕК КНТЕУ, АТ КБ «ПриватБанк», а також всім, хто приймав активну участь у організації та проведенні турніру.

Результати:

  • І місце – Житомирський торговельно-економічний коледж;
  • ІІ місце – Вінницький торговельно-економічний коледж;
  • ІII місце – Київський національний торговельно-економічний університет;
  • ІV місце – Житомирський базовий фармацевтичний коледж;
  • V місце – Київський торговельно-економічний коледж.


    © 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.