Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


ВІТАННЯ ДИРЕКТОРА КОЛЕДЖУ З ДНЕМ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Шановні викладачі, працівники та студенти!

Прийміть щирі вітання з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України! У ці дні ми особливо гостро усвідомлюємо свій святий обов’язок перед славетними предками та прийдешніми поколіннями — захищати нашу державність. Цей день є результатом тисячолітньої боротьби українського народу за право мати свою соборну, незалежну, демократичну, правову, знану серед світової спільноти державу. Саме від кожного з нас, нашої щоденної, наполегливої праці, багато в чому залежить якою буде Україна. Завдяки вашій енергії та винахідливості, патріотизму та активній громадянській позиції, досягненнями у навчанні й науковій сфері наша держава стає частиною великої європейської родини. Зичу всім нам усвідомлення того, що кожен з нас – частинка України, а разом ми – рушійна сила у побудові такої держави де хотілося б жити, творити і працювати, що маємо підтримувати тих, хто відстоює цю незалежність! Нехай у серці кожного завжди буде Україна!

СЛАВА УКРАЇНІ

Директор коледжу Г.Л. Губарєв

Галерея


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.