Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Прес-конференція за підсумками участі 20-23 квітня 2018 року команди Українського кулінарного союзу у 2-му Міжнародному гастрономічному фестивалі «BestCookFest Kemalpasa Epad» в Ізмірі (Туреччина).

17.05.2018р. в актовій залі коледжу відбулася прес-конференція за підсумками участі 20-23 квітня 2018 року команди Українського кулінарного союзу у 2-му Міжнародному гастрономічному фестивалі «BestCookFest Kemalpasa Epad» в Ізмірі (Туреччина). Метою заходу було висвітлення важливої для нашого коледжу професійної події, яка відбулася нещодавно та підвести підсумки участі в ній, і, можливо за її результатами спланувати нашу роботу на майбутнє. Присутні мали можливість безпосередньо поспілкуватися зі студентами-учасниками Міжнародного кулінарного конкурсу та поставити їм питання. Також на прес-конференцію були запрошені представники закладів ресторанного господарства м. Житомира, які надали допомогу в організації та підготовці до участі у даному конкурсі. Представникам наших спонсорів були висловлені слова безмежної вдячності та вручені Подяки від викладацького та студентського колективу коледжу. Подяками за надання допомоги в організації підготовки та участі команди Житомирського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ у ІІ-му Міжнародному кулінарному фестивалі «BestCookFest-2018 Kemalpasa» були нагороджені: ГРК «Чудодієво», Кафе «Полісянка», Мережа ресторанів «SALAD», Кафе «Аніка», Кафе «Дубки», Ресторан «Гетьман», Ресторан «PRIMAVERA» готелю «Рейкарц», Ресторан «Фавор», Кафе банку «Райфайзен банк АВАЛЬ» та особисто депутат Житомирської міської ради Кропивницька Людмила Геннадіївна.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.