Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


Зустріч команди-учасників ЖТЕК КНТЕУ у ІІ Міжнародному гастрономічному фестивалі «Best Cook Fest Kemalpasa 2018» (Туреччина, Ізмір)

26.04.2018р. в коледжі відбулася урочиста зустріч команди учасників ІІ Міжнародного гастрономічного фестивалю «Best Cook Fest Kemalpasa 2018» (Туреччина, Ізмір), під час якої студентський та викладацький колектив коледжу привітав команду з високими результатами, здобутими на конкурсі.

Студенти нашого коледжу проявили себе в даному кулінарному конкурсі на достатньо високому професійному рівні, взявши участь у трьох номінаціях де здобули високі нагороди. Так в юніорській номінації «Рибна страва» студентка Кучеренко Олександра виборола стрібну медаль; в номінації «Ресторанний десерт» студентка Виговська Марія отримала срібну медаль; в номінації «Паста» студент Лозниця Ілля був нагороджений стрібною медаллю. Своїми заслуженими медалями команда наших студентів продемонструвала свої знання і високий рівень професійної підготовки, що є гордістю коледжу і результатом роботи викладацького колективу. Організацію, підготовку та супровід команди учасників здійснювали викладачі циклової комісії «Технології і організації ресторанного та туристичного бізнесу» Блажиєвська Н.М., та Кондратенко Л.М. на чолі з директором Губарєвим Г.Л.

Бажаємо успіхів нашим срібним медалістам, не зупинятися на досягнутому та підкорення нових кулінарних вершин!


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.