Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

Відокремлений структурний підрозділ "Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж Державного торговельно-економічного університету"

вул. Чуднівська, 101, м. Житомир, Україна, 10005, (0412)24-25-33, vsp.ztefk@gmail.com
(0412)24-25-34; +38(096)8621672(viber, telegram)
Директор: Губарєв Григорій Леонідович


«Весняна школа – 2018»

16–17 березня на базі Житомирського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ відбулась «Весняна школа» під гаслом «Мій майбутній професійний вибір».

99 школярів з Житомира та Житомирського району завітали на зустріч, де ознайомилися з діяльністю коледжу, що вже багато років готує фахівців різних сфер для регіону та України загалом.

У рамках зустрічі було презентовано заходи професійного спрямування: «Туристичний калейдоскоп», «Сервіс-клас», майстер-клас «Весняний пряник», «Віртуальний магазин», практичний тренінг «Психологічна діагностика якостей майбутніх спеціалістів з маркетингу», лекція на тему «Юридичні професії, що нас оточують», майстер-клас обробки фотографій в редакторі Adobe Photoshop, майстер-клас «Архітектура персонального комп\'ютера» від першокурсників, вікторина «Гроші», «Економічний квест», майстер-клас зі страйкболу (проводився представниками Житомирської обласної федерації страйкболу). Також відбулася демонстрація відеофільмів національно-патриотичного спрямування.

Гості мали можливість більше дізнатися про перелік та особливості спеціальностей, що наразі є у коледжі, отримали корисну інформацію та були приємно вражені.


© 2016, 2024, Житомирський торговельно-економічний фаховий коледж.